Een traagschuim matras: slapen terwijl je lijkt te zweven
Slaapgenot is een zeer persoonlijke zaak. De keuze van de matras is daarbij erg belangrijk. Bij ons vind je een ruim aanbod aan matrassen, zoals een koudschuim matras, een comfortschuim matras of een pocketveren matras. Een traagschuim matras is omwille van de bijzondere eigenschappen zeer geschikt voor mensen met spier- of gewrichtsklachten. Voor iedereen die graag comfortabel slaapt is een traagschuim matras de juiste keuze.
De eigenschappen van traagschuim
Traagschuim, ook wel NASA schuim genoemd, is uniek omdat de cellen open zijn. Hierdoor komt het traagschuim langzaam weer omhoog wanneer je een traagschuim matras indrukt. Bij een ander soort schuim springt het materiaal meteen terug zodra het ingedrukt wordt. Traagschuim heeft als voordelen dat het materiaal drukverlagend is en zich volledig naar je lichaam vormt. Daarnaast is het temperatuurgevoelig: bij lagere temperaturen voelt het harder aan dan bij hogere temperaturen. We spreken daarom ook over een visco-elastisch materiaal. Een nadeel van traagschuim is dat het minder vochtregulerend is dan andere type matrassen. Als je in ‘s nachts veel transpireert, is dit type matras minder geschikt.
Ons aanbod traagschuim matrassen
Wil je een traagschuim matras kopen? Bij KP Interieur zijn deze matrassen verkrijgbaar in verschillende afmetingen zoals matras 120×190 en de matras 140×190. Bij KP Interieur gaan we voor kwaliteit voor een eerlijke prijs! Kom gerust eens kijken in een van onze winkels. Onze slaapadviseurs informeren je graag over de verschillende slaapsystemen. Een goed bed is een persoonlijke keuze en wij helpen je graag om deze te maken.

Toont alle 3 resultaten

Madrid Pocketveren Traagschuim Matras

Levertijd: 1 - 2 weken  415,00 986,00

Sevilla Micropocketveren Traagschuim Matras

Levertijd: 1 - 2 weken  525,00 1.317,00

Matras Micropocketveren Royal King

Levertijd: 1 - 2 weken  550,00 1.285,00