De voordelen van een koudschuim matras
De koudschuim matrassen bij KP Interieur zijn gemaakt van schuim met een zeer hoge HR-waarde (High Resilience). Deze waarde geeft aan hoeveel schuim er verwerkt is in de matras. Hoe hoger de waarde, hoe meer schuim de matras bevat. Zit er meer schuim in de matras, dan voelt de matras ook veerkrachtiger en zal de matras een langere levensduur hebben. Door de hoge veerkracht van koudschuim ervaar je wel de gewenste en nodige hardheid van de matras, maar is deze tegelijkertijd ook erg comfortabel. Dit komt doordat matrassen zich precies naar jouw lichaams- en slaaphouding vormen.

Het prettige slaapcomfort zorgt ervoor dat je volop van je welverdiende nachtrust geniet. Een matras verkrijgbaar bij KP Interieur, heeft bovendien een goede ventilatie, ademt zeer goed en laat vocht perfect door. Tevens zijn de matrassen erg hygiënisch. Niet onbelangrijk is dat HR-schuim ook vlamvertragend en dus veilig is.
In verschillende maten beschikbaar
De koudschuim matrassen die verkrijgbaar zijn bij KP Interieur, zijn beschikbaar in verschillende maten. Zo zijn ze leverbaar als: matras 80×190, matras 140×190 en matras 180×200. De verschillende afmetingen zorgen ervoor dat er voor bijna iedereen wel een geschikt matras bij KP Interieur te koop is.
Lange levensduur voor weinig geld
De kosten van een koudschuim matras zijn veel lager dan de kosten van een pocketvering of traagschuim matras. In vergelijking met een pocketvering of traagschuim matras biedt een koudschuim matras echter wel dezelfde ondersteuning. Het verschil is daarentegen dat koudschuim matrasssen een lange levensduur hebben. Dit maakt koudschuim matrassen een interessante keuze. Ze zijn makkelijk via de website te koop als los matras of in combinatie met een boxspring uit de ruime collectie.

Wil je voor lange tijd kunnen genieten van een heerlijk slaapcomfort? Dan is een koudschuim matras bij KP Interieur misschien wel de ideale oplossing voor je.

Toont alle 4 resultaten

Lyon HR40 koudschuim matras

Levertijd: 1 - 2 weken  175,00 549,00

Roma pocketveren koudschuim matras

Levertijd: 1 - 2 weken  220,00 589,00

Toscane micropocketveren koudschuim matras

Levertijd: 1 - 2 weken  315,00 895,00

Matras Micropocketveren Royal King

Levertijd: 1 - 2 weken  550,00 1.285,00