Matrassen

Hybrideschuim matrassen

hybrideschuim matras

Wat is hybrideschuim?

Hybrideschuim matras is de geëvolueerde versie van koudschuim. Het hybrideschuim is elastischer en daardoor heeft het nog minder tot geen kans op kuilvorming.
Dankzij de elastische eigenschap van hybrideschuim kan het ook hogere gewichten / belastingen aan.
Een ander heel groot pluspunt is dat het hybrideschuim nog beter ventileert en zich nog beter aanpast naar de contouren van het lichaam dan koudschuim.

Drukverlagende eigenschap

Doordat het hybrideschuim zich naar de contouren van het lichaam vormt, voelt het zeer goed aan. Het lichaam wordt goed ondersteund zonder drukpunten. Wanneer er druk van uw lichaam op het hybrideschuim komt, wordt de lucht in de cellen verspreid naar de cellen ernaast. Op deze manier wordt de druk over een groot aantal cellen verspreid en heeft u geen last van drukpunten.

Uitstekende ventilatie en vochtregulatie
Dankzij de open celstructuur ventileert hybrideschuim uitstekend en is er sprake van een goede vochtregulatie en ventilatie.

KP Interieur verkoopt hybrideschuim matrassen in combinatie met pocketveren.
Wat is pocketvering dan?
Een pocketvering matras wordt vaak ervaren als een heel comfortabel matras. Een pocketveren matras bestaat uit een heleboel metalen veren die per stuk in een zakje zijn verpakt. Deze zakjes kunnen afzonderlijk van elkaar bewegen, doordat de veren apart verpakt zijn. Zo geniet je van een hoog aanpassingsvermogen aan de vormen van je lichaam. Beide zijden van de veren zijn afgedekt met schuim. De matras is verdeeld in comfortzones, meestal 7 of 9, die verschillen in hardheid. Een pocketveren matras ventileert goed en biedt een optimale ondersteuning.

 

Bekijk hier al onze matrassen

aragonHoofd
Matras Aragon (Pocket Hybrideschuim)
  • Ondersteuning
  • Ventilatie
  • Drukverdeling
  • Hardheid Medium
  • Hoogte ±25cm
Levertijd : 3 – 5 werkdagen

460,-