Voorzorgsmaatregelen in onze winkel

Voorzorgsmaatregelen in onze winkel

Hier vind je de maatregelen die wij hebben genomen naar aanleiding van de algemene adviezen. We vragen ook jullie als bezoeker van onze winkel hier op de juiste manier mee om te gaan.

Hygiëne: We zijn extra alert op onze hygiëne, we desinfecteren regelmatig onze handen, deurklinken, balie, pinapparaat etc. Ook hebben we extra schoonmaakrondes ingepland.
Geen groepen; Kom bij voorkeur alleen. Bij drukte in de winkel kan het zijn dat we je niet toelaten.
Gebruik je elleboog; Hoest of nies in je elleboog.
Geef geen hand; Voor ieders veiligheid schudden we even geen handen, maar een glimlach en een groet stellen we zeer op prijs. .
Houd afstand; Houd 1,5 meter afstand tussen andere klanten en onze medewerkers. Als gespecialiseerde woonwinkel vallen wij onder de zogenaamde low-traffic winkels, onze ruim opgezette winkelvloer biedt genoeg ruimte om iedereen goed te kunnen verspreiden.
Ontsmet je handen; Ontsmet bij binnenkomst van de winkel je handen. Er staat ontsmettingsmiddel klaar voor je bij de deur.
Betalen met pin; Betaal met PIN. Wil je toch met cash betalen, leg dit dan op de balie.

Wij zijn staan klaar om jou onbezorgd te laten shoppen. Wel verzoeken we je om extra alert te zijn op je persoonlijke hygiëne.
Als onze medewerkers minimale klachten hebben, blijven zij thuis. Wij vragen aan onze klanten om, bij minimale klachten ook thuis te blijven..
In dat geval kan je altijd terecht in onze webshop. Ook voor persoonlijk advies staan onze medewerkers voor je klaar via chat of telefoon.

Main Menu