Afspraken voor afhaling

Afspraken voor een vlotte afhaling

Je hebt iets bij ons besteld en je komt het zelf afhalen. Hoe gaat dat in z’n werk? We vertellen het je graag, zodat je goed voorbereid bent.

Afhalingen

  1. We informeren je via e-mail en/of sms/tel wanneer jouw bestelling bij ons binnen is. Daarom is het belangrijk dat je je gegevens dubbel checkt op jouw verkoopovereenkomst.
  2. Maak een afspraak via +32 (0)3 435 45 33 of klantendienst@kpinterieur.be dan zetten we jouw bestelling klaar in het afhaalmagazijn of de winkel, zodat je niet onnodig hoeft te wachten3Meld je steeds eerst aan bij de receptie, in de inkomhal van onze winkel. Daar kan je het openstaande saldo afrekenen.
  3. Afrekenen kan met cash of Bancontact. OPGELET: op alle betaalkaarten staat er een weeklimiet, ongeacht hoeveel geld er op uw rekening staat. Bij de meeste banken is dit 2500,- euro. Neem hiervoor contact op met uw bank, of controleer dit via pc banking, om op de dag van de afhaling problemen te voorkomen.
  4. Hou er rekening mee dat je niet meer dan €3.000,- cash kan betalen.
  5. Er zijn meerdere parkeermogelijkheden nabij de winkel en magazijn.
  6. Indien je naar het magazijn gaat voor een afhaling meld je aan met je afhaalbewijs. De magazijniers zullen je bestelling uit het magazijn halen en je overhandigen. Indien nodig helpen ze je met het inladen.
  7. Staan jouw goederen klaar in de winkel om afgehaald te worden, neem dan zeker een 2de persoon mee om je te helpen met het inladen van de goederen.
  8. Afhalingen zijn niet mogelijk op woensdag, want dan is de winkel gesloten. Op andere dagen enkel mogelijk op afspraak indien anders vermeld.

Main Menu